Marfa vizibilă pe pagină este în realitate disponibilă?

De obicei da, dar în afara produselor disponibile la vânzare, o parte aducem la comandă, chiar dacă produsul este în depozit, faptul dacă vom trimite în aceeași zi, depinde de mai mulți factori, de aceea mai importantă decât stocul din depozit este informația privind data estimată de trimitere a comenzii.
Pe pagina fiecărui produs se află un tabel cu datele detaliate de realizare a comenzii în legătură cu cantitatea comandată.
Acesta arată nu doar stocul, dar și rezervările din alte comenzi, datele de livrare, orele de ridicare a coletelor de curier și multe altele.

Avem un sistem complex, dedicat, care gestionează stocul și se integrează online cu site-ul nostru și cu sistemele informatice ale unora dintre furnizorii noștri.

Am realizat la termen 100% din comenzi din oferta actuală, iar 0% cu maxim o zi întârziere.
În cazul produselor la comandă individuală, la termen am realizat 100% din comenzi, iar 0% cu maxim o zi întârziere

Fără probleme de disponibilitate a produselor am realizat 99.96% din comenzi din oferta actuală și 96.63% din comenzile cu produse aduse la comandă.
Doar 0.02% din comenzi au fost anulate din cauza lipsei produselor și lipsei posibilității de a propune o alternativă.

Oferta actuală e reprezentată de depozitul propriu, în care la acest moment se găsesc 70352 poziții pregătite pentru a fi expediate imediat și depozitele furnizorilor
cu care avem un sistem informatic integrat și un program de livrare constant (de obicei zilnic), din care împreună cu depozitul nostru rezultă 73410 poziții în ofertă.

Următoarele 23851 poziții sunt produse aduse la comandă individuală.

98.04% din comenzi sunt produse din oferta actuală, iar 1.96% produse aduse individual.

Actual colaborăm cu 169 furnizori.


Date în baza statisticilor online generate pentru perioada: 24.2.2023 - 27.3.2023.


Scop și misiune

De la început prioritatea activității noastre este de a asigura un grad cât mai eficient în operarea comenzilor, în același timp oferind un asortiment cât mai bogat.
Nu sunt doar cuvinte, ci un șir întreg de acțiuni întrucât îndeplinirea acestor două scopuri este dificilă, iar pentru majoritatea concurenților noștrii, mai ales în lumea vânzărilor online cu o concurență puternică de preț aceste aspecte se exclud.
Realizăm aceste target-uri în principal datorită:

  • Sistemului informatic dedicat, complex, în continuă dezvoltare.
  • Comparativ cu majoritatea magazinelor online, minimalizăm comerțul virtual de marfă și tot timpul mărim depozitul nostru.
  • Avem grijă de calificarea, motivarea și mulțumirea personalului nostru.

Ca și dovadă hai să vedem câteva cifre:
Fără probleme de disponibilitate am realizat 99.96% din comenzi, dintre care 100% au fost expediate la termen sau înainte.
Doar 0.02% din comenzi au fost anulate pe motiv de indisponibilitate produse și lipsă posibilității de propunere a unei alternative.

Avem fizic în depozitul nostru 70352 poziții pregătite pentru expediere imediată și 23851 poziții în depozitele 169 furnizorilor noștrii cu care avem un sistem informatic integrat și un program de livrare constant (de obicei zilnic).

*) Nu se aplciă pentru produsele aduse la comandă individuală.
Date în baza statisticilor online generate pentru perioada: 24.2.2023 - 27.3.2023.
Click pentru a vedea mai multe statistici.

Upss.. a intervenit o eroare..

Vezi mai multe informații și statistici despre termenele de realizare a comenzilor

Înapoi