Marfa vizibilă pe pagină este în realitate disponibilă?

De obicei da, dar în afara produselor disponibile la vânzare, o parte aducem la comandă, chiar dacă produsul este în depozit, faptul dacă vom trimite în aceeași zi, depinde de mai mulți factori, de aceea mai importantă decât stocul din depozit este informația privind data estimată de trimitere a comenzii.
Pe pagina fiecărui produs se află un tabel cu datele detaliate de realizare a comenzii în legătură cu cantitatea comandată.
Acesta arată nu doar stocul, dar și rezervările din alte comenzi, datele de livrare, orele de ridicare a coletelor de curier și multe altele.

Avem un sistem complex, dedicat, care gestionează stocul și se integrează online cu site-ul nostru și cu sistemele informatice ale unora dintre furnizorii noștri.

Am realizat la termen 100% din comenzi din oferta actuală, iar 0% cu maxim o zi întârziere.
În cazul produselor la comandă individuală, la termen am realizat 99.88% din comenzi, iar 0.12% cu maxim o zi întârziere

Fără probleme de disponibilitate a produselor am realizat 99.98% din comenzi din oferta actuală și 98.5% din comenzile cu produse aduse la comandă.
Doar 0% din comenzi au fost anulate din cauza lipsei produselor și lipsei posibilității de a propune o alternativă.

Oferta actuală e reprezentată de depozitul propriu, în care la acest moment se găsesc 85826 poziții pregătite pentru a fi expediate imediat și depozitele furnizorilor
cu care avem un sistem informatic integrat și un program de livrare constant (de obicei zilnic), din care împreună cu depozitul nostru rezultă 91808 poziții în ofertă.

Următoarele 39478 poziții sunt produse aduse la comandă individuală.

93.35% din comenzi sunt produse din oferta actuală, iar 6.65% produse aduse individual.

Actual colaborăm cu 180 furnizori.


Date în baza statisticilor online generate pentru perioada: 18.3.2024 - 18.4.2024.


Upss.. twoja przegl±darka nie obsługuje canvas

Vezi mai multe informații și statistici despre termenele de realizare a comenzilor

Înapoi