Regulamentul magazinului:

Proprietarul magazinului online sub adresa www.super-hobby.ro este:

PJB - Firma Handlowo Usługowa Paweł Buchaniec
KoĽmice Wielkie 781 32-020 Wieliczka Poland
Telefon: +48 12-284-83-28
E-mail: [email protected]

CIF: 945-193-37-09
Regon:356883601
Înregistrată în Evidența Activităților Economice
administrată de Primarul Orașului și Comunității Wieliczka
sub numărul 9470/2006
Dispoziții generale:
 1. Regulamentul specifică normele de utilizare a acestui magazin online, a plasării comenzilor, a livrării produselor, posibilitatea clientului de a renunța la contract și condițiile de depunere și analizare a reclamațiilor.
 2. Pentru a utiliza magazinul și pentru a depune comenzi este necesar un calculator cu acces la Internet și un motor de căutare tip Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera
Protecția vieții private:
 1. Firma noastră se obligă și se va strădui în scopul de a proteja datele cu caracter personal, specificate în timpul înregistrătii utilizatorului.
 2. Fără acordul utilizatorului nu se trimite prin e-mail, poștă sau altă modalitate nici un fel de materiale publicitare.
 3. Plasând o comandă în acest magazin clientul este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal.
  Datele cu caracter personal sunt colecatate exclusiv în scopul magazinului online pentru procesarea comenzii și sub nici o formă nu sunt puse la dispoziția persoanelor externe sau firmelor.
 4. Materialele publicitare pot fi trimise exclusiv după prezentarea acordului de către client și se referă doar la oferta magazinului nostru.
 5. Nu suntem responsabili pentru acțiunile persoanelor terțe, cărora clientul le-a pus la dispoziție parola de acces la cont.
Condițiile comenzii:
 1. Plasarea comenzii în acest magazin implică realizarea următorilor pași:
  - Adăugați produsul selectat în coș, inclusiv numărul de bucăți de articole.
  - Specificați adresa pe care se vor expedia produsele comandate.
  - Menționați metoda de plată și livrare.
 2. Toate prețurile prezentate includ TVA.
 3. Timpul de realizare a comenzii poate fi diferit pentru fiecare produs și depinde de cantitatea comandată, fiind afișat clar pe site-ul nostru în timpul procesului de plasare a comenzii (printre altele, chiar deasupra butonului de confirmare finală a comenzii)
 4. Timpii de realizare presupun că plata pentru comandă se realizează la livrare sau în cazul plătiți în avans, se va achita imediat imediat. În cazul întârzierilor de plată din partea clientului, timpul de realizare a comenzii se poate modifica.
 5. Timpul de realizare a comenzii se înțelege ca fiind momentul expediere a coletului și nu livrarea acestuia.
 6. Oferta prezentată pe site nu reprezintă o ofertă în sensul dreptului comercial și nu reprezintă stocul oficial, deși facem tot posibilul pentru ca fiecare poziție marcată ca disponibilă să fie disponibilă în realitate.
 7. În cazul comenzilor achitate în avans, rezervarea produselor are loc în momentul primirii plății, de aceea în cazul primirii cu întârziere a plății, se poate întâmpla ca în momentul primirii plății produsele să fie indisponibile.
 8. Nu definim suma minimă a comenzii.
 9. În cazul neridicării unui colet cu plata la livrare, fără prezentarea unui motiv rezonabil, ne rezervăm dreptul de a realiza comenzi pentru acel client numai după efectuarea plății.
 10. Puteți să modificați sau să anulați comanda până în momentul expedierii comenzii. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să contactați magazinul prin e-mail, telefon sau formularul de contact disponibil pe site.
Prețurile de expediere sunt disponibile pe siteTaxe și condiții de expediere
Retururi / Renunțare la contract:
 1. Chiar dacă produsul primit este deteriorat sau din doferite motive nu îndeplinește așteptările dumneavoastră, există posibilitatea renunțării la contract într-un termen care nu depășește 14 zile. Astfel trebuie să returnați produsul împreună cu confirmarea de cumpărare și formularul de returnare care poate fi descărcat aici.
 2. Adresa de returnare:

  PJB - Firma Handlowo Usługowa Paweł Buchaniec
  KoĽmice Wielkie 781 32-020 Wieliczka

  Atenție: Nu acceptăm coletele trimise cu plata ramburs.
 3. Costul expedierii retur este suportat de client.
 4. Toate retururile de creanțe în urma renunțării la contract sunt realizate în termen de până la 14 zile de la data primirii returului de produse.Reclamații:
 1. Clintul care face cumpărături în magazinul nostru are dreptul la garanției în condițiile stabilite de normele legale în vigoare.
 2. Reclamațiile mai întâi se raportează magazinului nostru prin formularul disponibil aici.
 3. Returnăm produsele reclamate împreună cu confirmarea vânzării și formularul de reclamații listat, disponibil aici la adresa:

  PJB - Firma Handlowo Usługowa Paweł Buchaniec
  KoĽmice Wielkie 781 32-020 Wieliczka


  Atenție: Nu acceptăm coletele trimise cu plata ramburs.
 4. Costul coletului retur este suportat de client. Se returnează apoi dacă reclamația se cataloghează ca fiind fondată.
 5. Returnând produsul se recomandă utilizarea unor forme de expediere ieftine. În cazul utilizării unor opțiuni irațional de scumpe, ne rezervăm dreptul de a respinge returnarea costurilor. În cazul unor neclarități cel mai bine stabiliți detaliile cu magazinul, înainte de expediere.Regulamentul este valabil începând cu data de 10.03.2010